Velkommen til fremkald.com. Denne hjemmeside og blog er skabt, fordi vi elsker fotografi, og fordi der mangler overblik over, hvor man kan få fremkaldt sine fotos bedst, billigst og nemmest online.

Fremkald de gode billeder

Det er vores mission, at danskerne skal begynde at fremkalde deres billeder igen. Der bliver taget flere og flere billeder, og de billeder skal frem i lyset. For deres værdi består – i vores øjne – i at blive set. Og når billederne kun findes som filer på en telefon eller computer, forsvinder de lige så stille ud i glemslen. Derfor synes vi, at de bedste billeder skal fremkaldes. Det er nemlig en meget konkret måde at holde minder ved lige.

Fremkald.com er en guide

Hvis du – ligesom mange andre – har spørgsmål til, hvordan man lige griber fremkaldelse af biller an, er du kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig gennem fremkaldelses processen, så du blot skal koncentrere dig om at udvælge de billeder, du vil have fremkaldt. Vi guider dig til sider på nettet, hvor vi har gennemprøvet de produkter, vi omtaler. Men vi guider dig også til, hvilket kamera, objektiver og hvilke bøger om fotografi, du kan kigge nærmere på, hvis du vil udvikle dig som fotograf.

Fremkald.com er konstant under udvikling

Der kommer hele tiden nye produkter til. Det betyder, at vi hele tiden forsøger at holde siden opdateret med omtale af de nyeste og mest spændende produkter. Du kan derfor jævnligt vende tilbage og finde nye indlæg og tests.

Fremkald.com er rettet mod almindelige foto forbrugere

Vores håb med fremkald.com er, at du får fremkaldt dine billeder. Det er vores primære fokus og det, vi arbejder for i alt, hvad vi laver. Siden handler derfor ikke ret meget om teknik og mere avancerede beskrivelser af, hvordan man fremkalder billeder.